Idag är det Kulturnatten här i Norrköping, min kusin Frank kommer eftersom han ska vara dj ikväll på Blå Huset nere i hamnen. Tveksamt om jag kommer gå på hans spelning dock, den ligger på andra sidan stan och i ett skumt område – vill inte gå hem därifrån själv mitt i natten! Men det finns en massa annat man kan göra ikväll så förhoppningsvis kommer min Instagram fyllas med bilder.

Men först, dagens mejk! Idag grundade jag med bruna Cabarets från Youngblood-paletten Moulin Rouge. Suddade upp den mot globlinjen för en mjukare approach. Därefter blå Skinny Dip från Too Faced-paletten Insurence Policy över hela ögonlocken. I den inre ögonvrån gröna Lucky Charms. Blå kajal från IsaDora.

Och ni som tycker mitt hår ser för jävligt ut, det ska klippas på tisdag. Dock är kvalitén grym, jag har faktiskt inga brutna toppar men det blir lite stripigt när det växer fritt. Har inte klippt mig sedan mars eller så. Och ja, utväxten blekte jag i juli.

Oj, nu kom Frank – gotta go!

Produktlista

Hud
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid
Rouge: Helena Rubinstein – Concerto
Puder: Make Up Store – Cooling Powder

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Youngblood Mineral Eyeshadow Palett Moulin Rouge – Cabarets. Too Faced Palett Insurence Policy – Skinny Dip och Lucky Charms.
Mascara: Clinique High Impact Extreme Volume Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Kajal: IsaDora

Läppar: Kicks

    • @Sanna, Tack så mycket! Jaa, det växer rätt bra iaf! =)
      Det gick att leva med, regnet alltså. Det var inte så farligt som det såg ut. Men absolut tråkigt!

Comments are closed.