19 april, 2024

Dagens: Mörker med ljus

tors-1112-1

Det blev ingen onsdagsmejk i bloggen, den blev helt misslyckad så fotade den inte ens. Orange/röd skugga är jättefin men kanske inte på den undre fransraden…

Här har vi istället torsdagsmejken, som gick i betydligt mer bekanta färger. Jag har använt Make Up Store skugga Ink över hela ögonlocken och under ögat. Därefter en gul highlighter i den inre ögonvrån och upp i globlinjen. Enkel och inte särskilt märkvärdig, kanske inte ens inspirerar? Här har jag också använt BareMinerals bareSkin Pure Brightening Serum Foundation, nyansen är nu helt ok men jag får den inte riktigt att fungera. Jag buffar och buffar men kanske är min hud för torr just nu – trots primer och fukt under. Den täcker ju inte ärr och märken, däremot jämnar den ju ut huden som ni ser.

Svart kajal och mascara som vanligt, lättglanset är lavendellila Josephine från Idun. Måste hitta ett läppstift eller liknande i samma nyans!

tors-1112-2tors-1112-3

Produktlista

Hud
Foundation: bareMinerals bareSkin Pure Brightening Serum Foundation
Rouge: Mac Ombre Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store –  Microshadow –  Ink. Highlighter.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil
Eyeliner: BareMinerals Around the clock – 8 PM.

Läppar: Idun läppglans – Josephine

Attityd: Jodå, det var en ganska osövd morgon men ändå pepp. Det är ju bara att jobba tills en är klar, finns ju inget alternativ?