28 april, 2024

Dagens: Bronsplats

Idag sov vi alldeles för länge igen – till 13.30! Herregud, jag är snart 32, haha! Men vi lade oss sent och har blivit rätt duktiga på att ignorera Wendys tjat på morgonen!

Vi gick ner på stan efter, ehm, frukosten. Vi hade lite ärenden, framförallt kontorsrelaterade. Fast vi började med att hitta vår drömsoffa på Chilli som får bli vår julklapp i december men inte nu. Den ser fyrkantig ut, men har liksom ett rundat hörn där på högra sidan av bilden – fast vi skulle vilja ha den spegelvänd.

Vi strosade också runt på Clas Ohlson och OnOff – på OnOff köpte jag en ny HP-mus som matchar min laptop. Dessutom har den en nano-kontakt, som verkligen inte stör på utsidan av datorn. På KontorAB köpte vi silvergrå plastfilm som jag ska ha på datorn, en ny skrivbok samt ett stort A2-papper i silver som vi ska ha till våra företagslogotyper på ytterdörren. En massa projekt alltså som vi, eller framförallt jag, har tänkt ut under mina soffdagar. Jag ska visa er sen, för jag kan tänka mig att absolut ingen fattar vad jag ska ha plastfilmen till tex.

Middagen åt vi på McD, Anders fick sig en vegetarisk El Maco Grande – tänka sig att McD också kan anpassa sig till sina kunder! De har ju inte direkt Have It Your Way som deras konkurrent…

Dagens är på en grund av Lumenes eyeshadow primer. Jag använde Viva La Divas metalliska skugg-palett idag. I den inre ögonvrån en brunbronsig skugga, i den yttre en mörkgrå. Svart gelliner från Face runt hela ögat, samt mascara från L’Oreal. Läppglans från Viva La Divas silverfärgade palettask – som deMarrion kallade Utah Crahp och som jag nog är benägen att hålla med om.

5 tankar på “Dagens: Bronsplats

  1. Det var en rejäl sovmorgon men ibland behöver man det. Snygg sminkning.

    God fortsättning på det nya året. =)

  2. Vegetarisk El Maco Grande låter ju helt klart bättre än Big Mac utan kött som jag äter de extremt få tillfällen jag är på Mcd. :)
    .-= » Jimmys senaste inlägg: Brooke Shaden =-.

  3. Jag trodde att den enda veg burgaren som McDonalds hade var McBean, och den är inte god. Nu blev jag allt lite konfunderad, haha.
    .-= » NeroAnimas senaste inlägg: 2010 =-.

Kommentarer är stängda.