Nyss hemkommen från ett möte med min nya arbetsgivare! Börjar den 29e oktober med ett halvårs provanställning. Jag har tjänstledigt från Ekolådan till den 1e maj, så det är ju bra med utvärdering även på mitt nya jobb =) Jättetrevliga tjejer som jobbar där iaf, så det ska nog bli bra!

Nu ska jag strax till frissan, får visa er sen hur det blev. Ska se om hon kan ge mig råd angående utväxten också, om jag ska färga det blekta istället för att fortsätta bleka? Vi får se vad hon säger.  Ska bli skönt att klippa det lite jämnare iaf, tyvärr lär rätt mycket ryka eftersom jag vill få en jämnare frisyr och inte så hackigt.

Men så här såg jag ut idag, det blev en ljus mejk. Nu har de ju sett mina blåa naglar åtminstone, får smyga in de färgstarka mejkerna senare! ;)  Jag använder Youngblood-paletten Moulin Rouge och den vita skuggan Revue samt blå Skinny Dip från Too Faced-paletten Insurence Policy i globlinjen. Svarta eyelinern från Wet n Wild och ja, inte mycket mer. Röda läppar också men det åt jag upp på nya jobbet. Bilderna tog jag nu när jag kom hem…

Ja, det var den mejken det!

Produktlista

Hud
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid
Rouge: Helena Rubinstein – Concerto
Puder: Make Up Store – Cooling Powder

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Youngblood Mineral Eyeshadow Palett Moulin Rouge – Revue. Too Faced Palett Insurence Policy – Skinny Dip .
Mascara: Clinique High Impact Extreme Volume Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Eyeliner: Wet n Wild

Läppar: Clarins

  1. Snyggt :)
    Har inte kommenterat på ett tag, jag ber om ursäkt! Har inte läst bloggar eller bloggat själv på ganska länge, men nu är jag tillbaka!

Comments are closed.