opi-peaceloveopi-1

Måndag igen då! En veckas bloggande och jobb till, sedan blir det julledigt i två veckor. Ni har ju säkert märkt att antalet inlägg har minskat lite här, så är det med energi tyvärr. Den räcker inte hur länge som helst… Men, det ordnar sig!

Måndagar är ju blå som ni vet, in och besök Emelie idag för att se fler blå manikyrer!

Idag vill jag visa er ett lack jag nog fått av någon i present, OPI – Peace & Love & OPI. Det här är ju en klassiker vid det här laget, men ni vet ju hur jag känner för OPI. Visst är detta ett häftigt lack i härlig färgställning, men tycker ändå inte att de uppfyller hypen, priset eller uppmärksamheten de får. Här är det en blågrå baston med en duochrom effekt i rosa, fint javisst men kanske mesigt.

Tror det är två lager här, kan vara tre. Rätt ok formula även om det blev lite randigt. Torkade hyfsat snabbt!

Vad tycker du? Jag tycker såklart det är fint men inget måste i min samling!

opi-peaceloveopi-2opi-peaceloveopi-3opi-peaceloveopi-5opi-peaceloveopi-6opi-peaceloveopi-4

  1. Fint men heller inget måste i min samling heller.
    Energi är så viktigt, känner direkt när den börjar försvinna. Längtar till solen nu faktiskt.
    <3

  2. Snyggt, men så är jag svag för duokroma lack… =) Att få energi så här års är svårt, så lite ljus och kanske stress runt julen också. Men på måndag nästa vecka vänder det för det är årets mörkaste dag på söndag. Sedan blir det ljusare, dag för dag!

Comments are closed.