cetuem-28-2

Efter en himla massa datastrul har jag äntligen lyckats få ner bilderna till datorn så jag kan visa er detta tjusiga lack! Det är ju Blå Måndag hos Lindas Nailorama, det kan vi ju inte missa?!

Idag visar jag er ett lack från Cetuem. Vi hade dem på Nailmail för sisådär två år sedan. Riktigt knepiga människor som har hand om det märket, jag frågade om de var 3Free och det bedyrade de så det rykte om det. Och när vi sedan fick flaskorna stod det Toluene som första ingrediens… 3Free my ass! Deras argument? Ja, att en massa kändisar älskade deras lack! Intelligent much?

Jag har ganska många Cetuem men har bara lackat med ett fåtal av dem, även om de stinker är de väldigt fina många av dem. Detta är nummer 28, en härlig blå nyans med silverskimmer, riktigt vacker. Vad kan man kalla färgen egentligen, tealblå? Eller jeansblå kanske? Fin är den iaf! Tre lager och hyfsat lätt att lacka med. Jag tar ju alltid ett ganska flödigt andra lager och då får man skylla sig själv om det rinner lite.

Men, vi tar oss en titt vetja!

cetuem-28-4cetuem-28-1cetuem-28-3cetuem-28-5

  1. Haha, som om det skulle spela någon roll att kändisar använder det eller inte. Antingen så är det ju 3Free eller så är det det inte. Dum bortförklaring. Men lacket ser ju fint ut i alla fall.

Comments are closed.