depend-420+415-1

Insåg när jag kollade i arkivet av lackswatcher att jag inte visat er detta?

Det här är alltså från Depends höstkollektion, Depend – 420 som nog var den vackraste av dem alla. Djupt juvellila med skimmer i blått, så extremt vackert. Älskar verkligen den här nyansen av lila och det var avnjutes under en riktigt härlig vecka dessutom.  Det är inte så blått som det ser ut förresten, mycket svårtfotat.

På ringfingret har jag också toppat med glitterlacket 415 från samma kollektion, blev en fin accent som inte var för påfallande.

Två lager, inga konstigheter. Tror jag har städat med tanke på de rena kanterna. Men i övrigt bra formula och torktid, samt hållbarhet.

Vad tycker du om detta? Har du missat denna måste du rusa till Kicks nu för att köpa det!

depend-420+415-2depend-420+415-3depend-420+415-4depend-420+415-5depend-420+415-6

  1. Wow, svårt att säga annat. Blir riktigt sugenbatt köpa trots att jag inte rört ett lack på evigheter känns det som. Händerna är fulla med eksem så det känns dötrist att lacka naglarna tyvärr, men det går ju att köpa och lägga undan i väntan på bättre tider.

Comments are closed.