bbcouture-naughtynavigator-1

Det är fredag och det betyder holofredag! Besök Kerstin för fler skönheter idag (om hon haft tid att lägga upp det?).

Idag visar jag ett lack som nog egentligen bara är holoish, det har hologlitter men är ju ingen ren holo som Laylas eller China Glaze. Kan vara kul att se något annat ibland väl? Detta är BB Couture – Naughty Navigator, ett av de lack som ingår i deras grå kollektion. Det är en fin grå nyans tycker jag, även om den kanske är lite mörk för årstiden. Tre lager topplack behövdes dock för att slippa knottrigheten!

Men ni ser hologlittret va? Fint tycker jag =) Två lager lack för full täckning, uppdaterade manikyren med en lite nailsticker också som ni ser. Bilderna är tagna i solsken, förutom sista som är i dagsljus.

bbcouture-naughtynavigator-2bbcouture-naughtynavigator-3bbcouture-naughtynavigator-4bbcouture-naughtynavigator-5

 

Comments are closed.