tors-0412-1

Blir en mejk idag iaf, måste spara lite på mitt manikyrarkiv…

Här är alltså torsdagsmejken. Vaknade med huvudvärk som delade mitt huvud i två, så var inte så sugen på att leka med mina skuggor… Här har jag bara använt bruna Deadly från MUS över hela ögonlocken och under ögat, samt roströda Malovolence från Meow Cosmetics. Blev en fin effekt.

Huvudvärken gick över tack och lov! Blev en väldigt fin dag till slut!

tors-0412-2tors-0412-3

Produktlista

Hud
Foundation: Apolosophy CC Cream
Rouge: Mac Ombre Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store –  Microshadow –  Deadly. Meow Cosmetics – Malovolence.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil
Eyeliner: BareMinerals Around the clock – 8 PM.

Läppar: Clinique Chubby Lip Stick

Attityd: Huvuvärk. Har något problem med linserna som ger mig ont i ”ögonen”, vilket get mig huvudvärk. Suck.