ons-0801-1

Dags att visa er onsdagsmejken! Den här mejken känns ganska unik, jag ska förklara varför!

Oftast när jag är ute – speciellt när jag är ute och jobbar ute i flera timmar – har jag foundation. Oftast blir den väldigt ful och flottig efter några timmar, eller kakig och konstig. Jag använder foundation för att dölja fläckar och orenheter så brukar aldrig skippa den. Men! Idag hände det! Jag har bara använt Make Up Stores färgade dagkräm, hittar den inte på websidan nu så kanske är den ännu inte lanserad? Därefter concealer där det behövts och puder över.

Funkade bra och kändes naturligt hela dagen. Skönt!

I övrigt har jag använt blå och lila skuggor från min MUA-palett som jag fått av Titti. Minns inte alls om den heter något, men den har knalliga neonfärger. Blå kajal från Revlon och lila Lust från Urban Decay under ögat.  Blev helt ok ändå tycker jag även om de täckte lite dåligt.

ons-0801-2ons-0801-3

Produktlista

Hud
Foundation: Make Up Store Tinted Day Cream – Light
Rouge:  Benefit – Dallas
Powder: Mac Prep+Prime Translucent Powder

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: MUA
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: bareMinerals Eyebrow pencil Universal Dark.
Kajal: Revlon, Urban Decay – Lust.

Läppar: Lancôme Juicy Tubes

Attityd: Rätt trött faktiskt…

Comments are closed.