Tidigt möte idag, lite mysko att gå fullsminkad så dags eller? Jaja, jag är den jag är. =)

En lila och grön tröja fick idag inspirera till denna mejk. På bilderna syns det att det var väldigt mycket nedfall som jag inte såg i spegeln. Lite pinsamt, men sånt händer. Jag har iaf grundat med UDPP, därefter mattsvarta Black i den yttre ögonvrån i globlinjen. Lila Flamenco från MUS över hela ögonlocket, vilket syns mer där jag lämnade ögonlocket bart utan svart. Gröna Blade Runner från Nars under ögat och litegrann i globlinjen. Lila kajalen Lust från Too Faced i vattenlinjen men det höll visst inte mer än några minuter. Svart mascara från Clinique.

Läppglanset är från H&M, det skulle ha behövt ett läppstift under för att se jämnare ut.

Snälla, du behöver inte kommentera! Men om du tycker detta är det minsta fint eller kul att läsa: GILLA NEDAN!

  1. Du..Nu har du målat ögonen jäkligt snyggt. Men då undrar ju jag när jag läser din beskrivning vad är alla linjer någonstans..alltså vattenlinen, globlinjen osv
    NAgelacket passar väl bra till??!!

Comments are closed.