essie-mezmerised-1

Dags för måndag igen! Sov hos mamma inatt, full storm i Valdemarsvik så blev inte så behagligt som tänkt. Däckade i soffan direkt när jag kom hem igen, gött…

Men måndagar är Blå Måndag, besök Emelie och anmäl er! Mitt fel att inlinkz inte funkar idag, jag har inte haft råd att förnya, kommer göra det imorgon.

Idag vill jag visa er en gammal klassiker som legat i mitt arkiv sedan februari! Essie – Mezmerised. Bilderna var rejält brusiga och numera rejält suddiga, men ni ser ändå den vackra kornblå nyansen. Det är ett riktigt vackert lack! Just den blå färgen som jag gillar bäst, även om detta egentligen är lite tråkigt i sin enkelhet.

Här är det två lager, lättlackat och torkade relativt snabbt.

Vad tycker du om detta?

essie-mezmerised-2essie-mezmerised-3essie-mezmerised-4essie-mezmerised-5essie-mezmerised-6

  1. Alltså, jag blir nästan lite skämmig när jag tänker på hur många lack jag har i ungefär den här blå nyansen, både kräm, skimmer, glitter och annat. Jag är lite knäpp när det gäller just den här nyansen. Tycker det här är ett sketasnyggt lack! =)

Comments are closed.