makeupstore-erik-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hurra för veckans grönaste dag, love it! Jag hoppas du vill vara med idag och visa ditt alster? Vi använder oss av inLinkz idag också, men jag gör en sammanfattning i kväll också – så försök vara med före 21 även om inLinkz stängs vid 12.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett lack från Make Up Store som kom med Cashmere-kollektionen. Mörkt gröna krämlacket Erik, riktigt mörkt. Bilderna blev rätt kassa, så jag vet inte om bilderna egentligen visar rätt färg. Tyvärr blev de också så mörka att de bestod av enbart brus, därav det släta utseendet. Mörkt grönt är det iaf och även om jag tycker mörka november ska upplevas i ljusa färger är detta helt klart passande.

Här har jag använt två lager, det var ganska lättlackat men jag tycker inte resultatet blev så väldigt bra. Det här är inte ett lack jag kommer ha igen tyvärr, det är lite för neutraltråkigt på något vis. Men jag tror nog det kan bli coolt om man hottar upp det med något!

Vad tycker du om det här lacket? Rösta ovan och lämna gärna en kommentar!

Och är du med idag på Grön Onsdag? Lägg till ditt bidrag nedan! (Om du inte har möjlighet att sätta dig in i hur inLinkz fungerar kan du lämna en kommentar så hjälper jag dig!)

makeupstore-erik-2makeupstore-erik-3makeupstore-erik-4makeupstore-erik-5

[inlinkz_linkup id=344802 mode=1 pageSize=700]

  1. Jag tittade på bilderna, röstade fullpott. Tyckte det var supersnyggt så jag blev förvånad när jag läste texten. Det kanske är finare på bilderna än i verkligheten? :) Jag är med med ett lack som passar lika bra på en Blå Måndag. Det är både grönt och blått så jag hoppas att det är godkänt.

    • Smaken är ju som baken naturligtvis. Visst är den fint men jag tycker nog det var lite för mörkt. Bilderna är absolut rättvisande =)
      Klart du är godkänd, ditt lack var ju underbart!

Comments are closed.