orly-sapphiresilk-1

Det är faktiskt måndag idag, även om det är helgdag och de flesta är hemma. Och måndagar är som bekant blå! Besök Tove lite senare i em för fler blå manikyrer!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Det här är mitt näst-sista arkivinlägg med blått! Måste sätta mig imorgon och swatcha lack och bygga ett litet arkiv igen, framförallt på blå och gröna lack. Annars blir det svårt för mig att delta framöver. Jag gillar att ha ett arkiv, då behöver jag inte byta lack varje dag men kan ändå visa lack varje dag.

Orly Sapphire Silk är alltså som synes ett arkivlack, en sån där nyans som jag älskar! Dammigt gråblå, helt underbar nyans. Konstigt att den blivit stående, men så är det väl ibland antar jag. Det är ett krämlack utan skimmer, med mycket bra formula som inte rinner eller kladdar av sig.

Här har jag använt två lager, ni ser att det var lätt att få snygga kanter med det också. Torktiden var normal.

Jag älskar den här nyansen! Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Orly Sapphire Silk, the most beautiful blue nuance. Love this dusty color. And its Blue Monday today on Swedish blogs, visit Tove for more blues! 

orly-sapphiresilk-4orly-sapphiresilk-3orly-sapphiresilk-5orly-sapphiresilk-2orly-sapphiresilk-6

  1. Jag har börjat fastna för dammigt blåa lack :) Detta var riktigt fint.
    Jag är med med Darling diva idag, kom inte överens med formulan dock. Men fint för det

Comments are closed.