tors-2011-1

Jag kunde inte hålla mig, jag gjorde ett nytt försök med gårdagens skuggor!

Jag har denna gång börjat med lila Flamenco från Make Up Store i den yttre ögonvrån, eller snarare över hela ögonlocken. Istället för guld har jag sedan tagit rosa Nox i mitten av ögat, samt den rosa highlightern från Kebnekaise-trion. För att toppa slutligen Golden i globlinjen. Blev lite mörkare och snyggare.

Svart kajal över franslinjen och i vattenlinjen samt maffig mascara. Toppenfint!

Mycket mer nöjd denna gång!

tors-2011-2tors-2011-3

Produktlista

Hud
Foundation: Apolosophy CC Cream
Rouge: Mac Ombre Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store – cybershadow – Golden. Microshadow – Flamenco, Kebnekaise och Nox.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil
Eyeliner: BareMinerals Around the clock – 8 PM.

Läppar: Läppbalsam

Attityd: Jotack, lite ont i nacken men bra nog.

Comments are closed.