ilovenailpolish-greengoblin-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag, v 46 är det denna vecka! Tiden går så otroligt fort! Jag hoppas du är med idag och visar dina ljuvliga gröna naglar – eller mejk? Var gärna med före 21, lägg till din länk nedan via inlinkz.

Idag vill jag visa er ett lack jag haft ett tag men lackade med först igår, ljuvliga duochroma I Love Nail Polish – Green Goblin. Basfärgen är tydligt grön men beroende på ljus är det brunt eller grönt, jag har försökt visa på bilderna nedan de olika nyanserna. I direkt sol är det nästan brunt, roligt när det är så varierande tycker jag. Kanske att det är först mörkt grönt men det är det värt! Jag tyckte det var väldigt vackert när vi var ute i novembersolen!

Här är det tre lager utan topplack, två lager hade räckt men tyckte det blev lite ojämnt eftersom jag kladdade lite. Lite städat också, upplever ibland att penslarna är lite spretiga på ILNPs lack. Är det någon mer som upplevt det? Torkade snabbt åtminstone!

Vad tycker du? Läckert?

ilovenailpolish-greengoblin-2ilovenailpolish-greengoblin-3ilovenailpolish-greengoblin-4ilovenailpolish-greengoblin-5ilovenailpolish-greengoblin-6

♥♥♥

[inlinkz_linkup id=466232 mode=1]

Comments are closed.