I oktober fick jag ett paket från Apoteket Hjärtat med nyheter från deras eget varumärke Apolosophy. En tygkasse med hudprodukter från Wellness-serien samt nytt smink!

apolosophy-2

 

Jag fick produkterna ovan, låt oss ta en titt:

Apolosophy Wellness innehåller havtorn som är rikt på vitamin C, vitamin E, vitamin K och Pro-A-Vitamin samt karotenoider och omega 3,6,7 och 9. Jag har inte detaljstuderat INCI:n men såg inga tecken direkt på mineraloljor och sånt.

  • Apolosophy Wellness havtorn shower gel – skönsam duschgel, berikad med vitamin c och fuktgivande aloe vera. 200 ml för 59 kr.
  • Apolosophy Wellness havtorn body scrub – scrub för hela kroppen, innehåller vegetabiliska oljor och aloe vera, exfolierande korn från aprikoskärnor. 150 ml för 69 kr.
  • Apolosophy Wellness havtorn body butter – mjukgörande och återfuktande, berikad med sheasmar, aprikoskärneolja och aloe vera. 200 ml för 79 kr.
  • Apolosophy Wellness havtorn body lotion – vårdande och återfuktande, innehåller sheasmör, vitamin E och havtorn. 200 ml för 69 kr.
  • Apolosophy Wellness havtorn creme deo – antiperspirant, berikad med havtorn. Mild och skonsam mot huden. 50 ml för 49 kr.

Jag har inte hunnit testa duschgelen och scrubben än, men har testat body buttern. Den var tjock och krämig och doften hängde kvar länge. Jag är något doftkänslig och tyckte nästan den var lite tungt även om det inte var på ett äckligt sätt.

apolosophy-lips-1

De har också lanserat nya tjocka läppennor samt CC Cream som ni ser ovan. Jag fick i färgen Light Beige och ni har sett den på flera dagens – den är perfekt! Perfekt färg och täcker riktigt bra utan att bli för tung och kakig. Även läppennorna är bra, framförallt den röda är mycket pigmenterade! Jag försökte ta bilder på mina läppar men nja, ni får tro mig helt enkelt.

Från vänster: röda Red Fusion, aprikosa Coral Carnival som inte klär mig alls samt lila Mulberry Sparkle.

  • Apolosophy CC Cream – lätt täckande kräm, ger en jämn, matt hudton samtidigt som huden återfuktas. Finns i tre nyanser, Light Beige, Medium Beige och Dark Beige. 139 kr
  • Apolosophy Chubby Gloss Stick – Ger en skir och vacker nyans, återfuktar läpparna och ger glans. Pennan är vridbar och behöver inte vässas, Finns i 6 nyanser, Almost Nude (MORR!!), Pink Peony, Red Fusion, Coral Carnival, Raspberry Sorbet och Mulberry Sparkle. 79 kr.