pahlish-sunlesssea-1

Varmt välkommen till den sista Gröna Onsdag för november! I december skippar jag Grön Onsdag på julafton och på nyårsafton, jag hinner inte fixa med inlägg innan utan kommer stänga hela bloggen de två veckorna. Så ni vet redan nu!

Men idag kör vi som möjligt! Anmäl dig nedan via inLinkz, gärna före 21.

Idag vill jag visa er ett ganska somrigt lack, men kändes lite skönt att ha det såhär i höstmörket. Detta är Pahlish – Sunless Sea, ett lack jag tror jag köpte tidigare i somras. Jag passade på att ta dessa bilder igår när jag var ute på promenad, i min lägenhet har jag 5 minuter sol på förmiddagarna numera. Så det gällde att passa på när solen var ute idag! Det är en skön ljusgrön nyans med finmalt glitter och flakes i koppar – en väldigt fin kombo! Det ser gult ut men det är grönt.

Här har jag använt tre lager, två kanske hade räckt men vågade inte chansa. Torkade rätt snabbt, framförallt med topplack. Jag tog faktiskt på mig skorna innan jag lackade med detta, vågade inte chansa eftersom jag ville gå ut och fota det, hehe…

Nåja, visst är det fint? Jag gillar det!

pahlish-sunlesssea-2pahlish-sunlesssea-3pahlish-sunlesssea-4pahlish-sunlesssea-5pahlish-sunlesssea-6

[inlinkz_linkup id=470681 mode=1]

  1. Jaa vad härligt det var att se solen igår, idag är allt vitt av frost här. Behövs lite soliga färger som ditt en sådan här grå dag. Min ser blå ut och din gul= grönt :) Men en fin manikyr bär du på fina naglar.

  2. Åh sunsless sea är ju underbar! :) Den ser grön ut på min skärm, även om man tydligt ser gultonen också. Känns som en ovanlig kombo. Själv visar jag svart glitter mot en grön och gul needledragging. :)

  3. Älskar glitter och flakes i koppar. Supersnyggt! Äger inte ett endaste Pahlish av någon anledning. Idag är jag med och visar en gammal, gammal klassiker. :)

Comments are closed.