Äntligen fredag idag och dags för holofredag! Det här lacket är ju strikt taget ingen holo utan mer ett glitterlack med prismatiskt glitter. Men det får duga =)

Nubar Gem alltså, ett av de lack som kom i Prisms Collection för några år sedan. Jag tror inte jag har kvar alla fortfarande, korkat av mig i sådana fall… Jag har Jewel också vet jag, men inte Essence? Konstigt. Nå, du hittar hela kollektionen här! Missa inte dessa nu när vi har Nubar på Nailmail!

Jag har fyra lager på bilderna, hade säkert kommit undan med ett eller två om jag haft ett underlack. Jag fick lite panik när jag började lacka, för plötsligt lyste solen! Lacka lacka! Jag hann precis, nu är det halvmulet igen! Så ni får ursäkta alla eventuella skavanker och torra nagelband. Men trots de fyra lagren torkade det snabbt, lite knöggligt är det nu trots allt, men inget som stör. Det är inte knöggligt ala Mermaids Dream – det svalde ju 6-7 lager topplack innan det kändes någorlunda slätt…

Lättlackat som alltid med Nubar, man behöver liksom inte tänka så mycket med deras formula och pensel.

 

Och så måste jag ju visa hur fint det matchar med min nya Missonitröja från Lindex!

Comments are closed.