29 april, 2024
Okategoriserade

Jag är sugen på…

Det är möjligt att jag i en tävling utsedd av Guiness World of Records lätt skulle vinna kategorin Världens Lataste Människa. Jag gillar helt enkelt inte att röra på mig och har aldrig gillat känslan av att ha ont i hela kroppen som en del anser är det härliga med att träna.

Men jag börjar inse att jag måste börja träna ryggen, annars kommer den gå av med det jobb jag har. Jag har ständig ryggont nu, oavsett dag i veckan och jag måste göra något åt det. Jag har också insett att jag mår dåligt av att inte kunna klä mig som jag vill eftersom jag har knubbiga ben och armar även om jag har en ganska smal överkropp.

Så ja, jag är sugen på att börja träna, men jag måste hitta ett gym som ligger på ett lagom avstånd så jag inte drar mig för att ta mig dit pga det.

På badhuset kan man ju träna här i stan, de har förutom traditionell styrketräning också en massa annat. Det som gör mig mest sugen är Poweryoga och Vattengympa.

Vad är du sugen på, förutom varm vit choklad? Mmmm….

10 tankar på “Jag är sugen på…

  1. Jag brukar ibland få musarm. Men bara när jag inte tränar. Så fort jag lyfter lite skrot så försvinner det onda. Så det är en mycket bra idé att börja träna. Dessutom skadar det inte att ha lite flås, bra att ha i uppförsbackarna. Att det dessutom bränner kalorier så man kan äta fler godsaker är väl inte heller fel?

  2. Musarm har jag aldrig haft *knack knack* Jag har min mus framför mig, så jag inte sträcker ut armen så mycket.
    Och ja, du gav mig bara fördelar där så det är väl bara att knalla ner imorgon antar jag! :D

  3. Jag har aldrig mått så bra som när jag sjuktränade tre ggr/v efter en knäoperation. Fick lite blodad tand när det gick framåt och fortsatte i ca 1,5 år men sen tog det stopp av någon anledning och jag önskar verkligen jag bara hade fortsatt.

    Nu fick jag dock lite inspiration av ditt inlägg och jag ska fasen tvinga mig till att sätta igång med min wii fit igen, bättre än ingenting. :)
    .-= » Tinas senaste inlägg: Shopping i Köpenhamn 2! =-.

  4. Jag har precis insett samma sak, och ryggont är ju inte det roligaste som finns:( Men fy fan vad lat jag är, det är nog på en sjuklig nivå…
    Jag tränade BodyBalance innan och det var perfekt. Det var riktigt lugn styrketräning som blandade yoga, pilates och chi gong tror jag det va.
    Nu blir det dock till att ta sig till gymmet och träna helt på egen hand. Löpning, cykling och styrketräning står på schemat…
    .-= » Lenes senaste inlägg: Fredaglördagsöndag =-.

  5. Känner igen mig helt i det du skriver :) Inte ryggontet, för personligen är jag arbetslös (sug!) tyvärr. Men ja, just det där att inte ha ett sug efter att vilja träna och ja… förstår mig inte på de som tycker träningsvärk ”är asskönt!” haha

    Men ja, just att inte ha de kläder man vill ha… Trist :) Borde verkligen börja träna… :)
    .-= » Catharinas senaste inlägg: Dagens sång: Naturi Naughton – Hold Your Dream =-.

  6. Catharina: Fast jag får rätt mycket ont i ryggen av att bara vara hemma också, eftersom jag tillbringar väldigt mycket tid på rygg i soffan eller i sängen. Så jag måste verkligen göra något innan jag blir helt förstörd!

    Och kläder ja… suck…

  7. Satsa på World class då. Det ligger nära där du bor och är fräscht, bra personal och har stor variation på pass. Gymet är grymt bra! Vanliga människor som tränar… inga spännisar alltså! hehe…
    .-= » Carolines senaste inlägg: Calle och jag =-.

  8. Jag är sugen på att ta flyget/tåget/båten eller vad som helst och fara långt bort. Varmare breddgrader. Semester. Alkohol. Ledighet. Det vore inte alls dumt vill jag påstå. Men jo, det är det jag önskar i alla fall! :) Bra blogg för övrigt! /J
    .-= » Jimmys senaste inlägg: Simon’s Cat =-.

Kommentarer är stängda.