Någon som kan tyska? Inte? Bra! :)

Idag var jag tröttare än gud den sjunde dagen, men jag hade ingen vilodag tyvärr. Mycket märkligt att inte ha någon mobiltelefon, men som jag skrev i ett tidigare inlägg har den tydligen kommit till rätta! En liten flicka som gått vilse i mitt uppväxtområde (herregud, hur kan man gå vilse där? Dagens barn får verkligen inte utforska sin omgivning!) hittade min telefon och på nåt vis hade den sedan hittat hem till mamma igen. Antar att jag får den imorgon – HURRA!

Idag ansträngde jag mig inte särskilt hårt med sminket iaf, lite svart ögonskugga i yttre ögonvrån och kajal, lite bronzer och så var det med det. Håret har jag inte tvättat på tre dar heller så det fick bli en enkel fläta. Inte så schnyggt, men funktionellt. =) Nu sitter jag hemma en stund och dricker kaffe innan jag åker tillbaka till Linköping med bilen. Ikväll är det packa påsar som gäller! 100 cellofanpåsar med ett nagellack och en nail art-penna i varje, shit vilka lyllosar!!

Comments are closed.