ons-1911-1

Här var det dags för onsdagsmejken!

Jag råkade gå bakåt i min Dagens Mejk-kategori här föregående helg och snubblade på en kombo som jag glömt men som är så vackert – guld och lila. Tyvärr gjorde jag fel, borde använt den lila först och sedan guldet. Jag har iaf använt skuggor från Make Up Store, cybershadow Golden först då över hela ögonlocken och sedan microshadow Flamenco i den yttre ögonvrån och in i globlinjen. Jag fick tyvärr ingen skärpa på bilderna men hoppas ni ser ändå hur det hänger ihop.

Svart kajal och riktigt långa härliga fransar. Fluffigt hår va? Behöver ett torrshampo bara, annars är det ju riktigt fint i längderna!

Verkligt underbar kombination! Men det lila blev inte så starkt som jag tänkt, guldet ska ju vara mer som en reflex. Får göra om denna igen snart!

ons-1911-2ons-1911-3

Produktlista

Hud
Foundation: Apolosophy CC Cream
Rouge: Mac Ombre Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store – cybershadow – Golden. Microshadow – Flamenco.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil
Eyeliner: BareMinerals Around the clock – 8 PM.

Läppar: Revlon Lip Pen

Attityd: Jodå, vaknade kl 4 och var väl kanske inte på topp. Men det gick bra!

Comments are closed.