nailart-love-1

unitedingreen-logoDags för sista dagen av United in Green. Temat idag är kärlek, vilket också är temat för Nailart Sunday. Angelica och jag samarbetar ju med den här dagen, så om du gör en nailart idag – ha gärna med något lite grönt iaf!

Kärlek alltså, detta universella ojämförligt bästa medel för att bota depression. Det kan vara svårt att som deprimerad känna kärlek, livet känns svårt och svart. Meningslöst att leva. Men det är ovillkorligen kärleken som får dig att stanna. Kärleken till ett husdjur, dina anhöriga eller dig själv. Ja, till dig själv. En deprimerad person kan vara avstängd, full av hat, ilsken, kanske bitter och ensam. Vad är det gemensamma, som du saknar? Jo, kärlek. Jag har full förståelse för de ensamma själar som inte har någon att älska, men just dessa personer kan räddas över på den ljusa sidan av tex ett husdjur. Eller en vän som aldrig sviker.

Personligen var det Wendy och mina föräldrar som räddade mig i tonåren. Wendy har under 19 år hållt mig vid liv, så många gånger som jag föll ner i det svarta hålet men stannade kvar för hennes skull. Hon kanske hade skitit i vilket, men jag ansåg att det band vi hade inte gick att ersätta med någon annan. Jag var hennes livlina liksom hon var min. Tack och lov att Anders fanns stadigt i mitt liv när hon gick bort (vilket var två år sedan i fredags). Att veta att jag fortfarande var älskad och dessutom delade min sorg med någon annan gjorde bördan lättare. De tre månader vi var kattlösa var otroligt nedbrytande för oss, men det är en annan historia.

Så om du är anhörig/känner någon som är deprimerad/är deprimerad själv – se kärleken i livet. Även kärleken till ett husdjur är värd att uppmärksammas, men viktigast är att älska sig själv. Även om du känner dig misslyckad eller ensam, älska dig själv. Du är en helt unik varelse som trots din historia fortfarande är helt unik. Älska dig själv!

Två av mina kärlekar, som också älskar varandra (hoppas jag…)
uchideshi-1uchideshi-2

Nåja, över till en manikyr som jag inte älskar iaf… Bra försök, men blev inte så bra. Jag är inte så stadig på hand och kan absolut inte göra hjärtan. Ville inte göra enbart hjärtan men jag kanske skulle nöjt mig med det…

Gröna lacket är Depend 426, röda är Depend 418 och guldiga är Depend 417. Alla från höstens kollektion. Det svarta är en Depend art liner.

Vad tycker du?

Och därmed är United in Green avslutad för i år! Tack alla som deltagit!

nailart-love-2nailart-love-3

Koder, ladda ner textfilen nedan!
→ InLinkz till samtliga dagar för United in Green
→ Koden för idag söndag

 

[inlinkz_linkup id=450863 mode=1]

  1. det är en JÄTTEFIN manikyr Karin! ser ut som den är gjord på salong, impad!
    ja, ibland är det tur att man har husdjur…räddat mig med många gånger…

Comments are closed.