pahlish-creepycabbage-1

Varmt välkomna till veckans Gröna Onsdag! Om du också har gjort på tassarna idag är du grymt mycket välkommen att delta, skriv bara en kommentar i detta inlägg. Detta oavsett om du deltar via din egen blogg, twitter eller instagram.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa ännu ett lack från Pahlish, men denna gång höstmurriga Creepy Cabbage! Härligt namn, kan verkligen se hur salladskålen kommer krypande ut ur kylskåpet efter att ha fått legat för länge! Brr! Det här är verkligen en murrig nyans, mörkt grönt men en hint senapsgul – riktigt läcker i mitt tycke! Glittret är i grönt och guld, men också någon i blått.

Formulan är jelly, jag har använt tre lager och tack vare jellyformulan syns glittret igenom jättefint och skapar ett underbart djup. Jag gillar verkligen det här lacket! Inga problem att lacka med heller, kanske något klumpig pensel men ändå lätt att få snygga kanter.

Jag gillar detta! Gör du? Och är du med i dagens Grön Onsdag?

pahlish-creepycabbage-2pahlish-creepycabbage-3pahlish-creepycabbage-4pahlish-creepycabbage-5pahlish-creepycabbage-6

  • Eller hur, det är verkligen smaskigt! Eller ja, det är ju rutten sallad, men du fattar… ;-)
   Kul att du är med och äntligen börjat blogga!! :D

 1. Glittret räddade lacket tycker jag, för den murriga gröna hade nog inte varit så fin på egen hand. Men med glittret blev det skitsnyggt!!
  Jag är också med idag, med ett inte lika roligt lack.

 2. Jag gillar också Creeping Cabbage! På naglarna alla fall, jag är inte lika förtjust i grönsaken.

  Självklart är jag med idag och jag dubblar som vanligt. Möjligen är jag med på instagram också. Alla fall är jag grönlackad och har bilder uppe där. Det vore ju närmast rekord om man är med gånger tre! :D

 3. Precis min kopp te. Gillar det verkligen och kan tänka mig att köpa. Upp på önskelistan bara. :)

  Jag är med idag! Mörkt som natten men det finns lite grönt gnister i härligheten.

  En sak till. Var och fixade brynen i Borås idag och tjejen som har stället hade besök av Zoya-leverantören. Pratade lite med honom och han berättade att han hade levererat till dig igår. Kul. :) Kände igen bilen från bilden du la upp. :D

  • Ja, upp på önskelistan! Om du hittar det bör du köpa det, det är HTF nu!
   Kul att du är med!

   Och kul att du träffade Mikael! Jättetrevlig leverantör! =)) Hehe, kul att du kände igen honom på bilen… ;-)

Comments are closed.