28 april, 2024

Butter LONDON – Dosh

Mina naglar och jag är inte alls vänner just nu. De skivar sig och jävlas, antar att det är en reaktion på kylan. Bara att fila ner och hoppas på bättre tider.

Det här lacket, Dosh från Butter LONDON, är inget vidare på mig. Jag gillar det, missförstå mig rätt, men det är liksom fel på något vis. Kanske gör det sig bättre på solbrända händer eller längre naglar? Men det är en olivgrön nyans, med skimmer  i guld och silver tror jag. Dekorationen kommer från Overall Beauty, självhäftande leopardfläckar som gjorde sig rätt bra mot det gröna!

Tyvärr ingen holo idag, fick hjärnsläpp igår när jag valde lack… Doh!

 

4 tankar på “Butter LONDON – Dosh

  1. Jag bara ÄLSKAR gröna lack, men även jag har problem som du med mina naglar nu i kylan :(
    Jag tänkte be dig om lite tips och hoppas på att du orkar hjälpa mig. Jag har blekt mitt hår från mörkbrunt till nu blondt i omgångar, har tagit det försiktigt men nu i slutet körde jag bara på med några blekningar på raken plus lite slingor. Jag har alltid hållit på men mitt hår fram och tillbaka och bara älskar det. Jag har ganska asklondt hår i grunden och vill slippa detta med att färga färga och färga utväxten som jag måste med det mörka håret. Vill kunna dra slingor i håret som underhåll och vara nöjd med det, hur nu det skall gå ;) Men nu till min fråga, jag har liksom du kort hår med en längre lugg och halvrakade sidor, blekningarna har tagit jättebra men i vissa lägen så skiftar det åt det gula hållet. Hat lagt i en xtra ljus askfärg och kört m silvershampo för att dämpa det, men nej nej, fungerar inte. Jag brukar i detta stadiet köra i en brun färg för att jag tröttnar på det men ska inte ge mig denna ggn. Vad tycker du att jag skall göra? Du får ju så fin ton på ditt hår?? Har en ”pärlfärg” hemma men vet inte om det kommer bli bra. Har du lite tips till mig??? Ursäkta min låååånga kommentar….. ha en bra dag och trevlig helg/Anna

    1. @Anna, Ja, så trist när de skivar sig. En nagel skivade sig upp mot mitten!
      Jag svarar på din hårfråga i ett eget inlägg alldeles strax! Ska försöka hjälpa dig iaf!

  2. kom ihåg ! en nagel växer ett par mm i månaden så allså kan besvären kommit ca för ½ år sen
    man tror det är nu , men det kommer så att säga från roten ( där nagelbanden är )
    mina pekfinger naglar skivar sig alltid suck.
    föest tänkte jag uack vilken färg men joooo håller väl med dig Karin..

Kommentarer är stängda.