29 mars, 2024
Okategoriserade

Lime Crime i blåsväder

Det verkar som om det blåst upp en storm kring Doe Deere, som driver det lilla kosmetikaföretaget Lime Crime. Doe Deere, eller Xenia som hon heter, anklagas för plagiat. Att hon helt enkelt köpt en massa ögonskuggepulver billigt och sedan paketerat om det i mindre, dyrare förpackningar.

Doe Deere är en stor inspiration för mig, även om vi inte har samma stil. Men hon är ung och driven och det är oerhört roligt att se hur kreativ och ”galen” en människa kan vara egentligen. Personligen tycker jag det är tragiskt att avundssjuka alltid ska spela in då någon blir för framgångsrik. Så jag vill uppmana dig att titta på denna video och höra hur hon avvisar alla anklagelser och så får ni också en glimt i hur nära hennes företagande är mitt.

Sedan vet jag inte hur sanna anklagelserna är, men jag hoppas de inte är det iaf.

En tanke på “Lime Crime i blåsväder

  1. ska kolla på den när jag kommer hem, känns inte ok att sitta på universitetet och försöka skriva case om 4 olika cancersjukdomar och titta på sminkrelaterade videor ;)
    Men för mig räcker bildbevis för att döma henne. Hennes skuggor är spot-on för TKB tradings, NU har hon tagit bort texten om att hon gör alla skuggor själv för hand, efter att detta blåsts upp. Men men. Hon är en jävel på fräsiga mejker!

Kommentarer är stängda.