18 juli, 2024

Holofredag: China Glaze – Infra Red

chinaglaze-infrared-5

Fredag igen! Veckorna går verkligen rasande fort! Det är alltså dags för holofredag igen, ni besöker väl Kerstin för fler holoskönheter?

Idag visar jag ännu ett lack från China Glaze nya kollektion Hologlam. Jag har ju ingen från deras förra kollektion så jag kan inte uttala mig om regnbågar och målaregenskaper jämfört med dem. Men jämfört med andra lack är dessa riktigt bra! Idag har jag alltså valt att visa er rosa/röda Infra Red, en hallonrosa skönhet som faktiskt bara har ett lager på bilderna. Däremot har jag aqua base under för att få en bättre bas samt en jämnare yta.

Jag vet inte vad mer man kan säga om detta? Det är vackert, det har regnbågar och med aqua base flyter det på utan problem. Torktiden är också snabb och utan problem och ni ser ju att det ger fina kanter. Jag ber om ursäkt för mina torra nagelband, borde ha smörjt dem över natten men det glömde jag…

Jag är iaf glad att jag har detta lack och fler från den här kollektionen, även om jag inte är så förtjust i rosa över lag.

chinaglaze-infrared-3chinaglaze-infrared-2chinaglaze-infrared-1chinaglaze-infrared-4chinaglaze-infrared-6chinaglaze-infrared-7chinaglaze-infrared-8chinaglaze-infrared-9

19 tankar på “Holofredag: China Glaze – Infra Red

  1. Det här är en riktig läckerbit! Och färgmässigt påminner det rätt mycket om gamla QT-lacket. Fast med det namnet hade man ju kanske förväntat sig att det skulle vara lite mer rött.

  2. Oj, jättetjusigt! Och jag tänker sommar. Men namnet är onekligen lite lurigt, mer rosa än rött ju.

  3. Jättesnyggt! Tycker den här kollektionen växer mer och mer; även om jag var ganska inne på att skaffa den redan från början :)

  4. Wow, älskar vilka snygga bilder du fick på det här lacket! *slickar mig om munnen*
    Sen så tycker jag alltid att det är skoj när man råkar visa samma lack samma dag som någon annan :)

  5. Håller med Elin ovan. Jättefina bilder på fint lack! Jag visar också samma och har dessutom ett inlägg med kattbild efteråt precis som du, haha. Nästan samma färg på katten också fast min är inte så lurvig ;-)

  6. Rosa är inte min favorit heller, men detta var fint!

    Och kul att du är med! Vilken vecka som helst ska jag lyckas vara med på en onsdag här hos dig, jag blir så frustrerad av att jag inte fått till det med det på länge…

Kommentarer är stängda.