Ok, tänkte att vi skulle sätta igång med Depends höstkollektion i 7day-serien, Celebrate Personality. Det har ju kommit en julkollektion också men det kan ju gott vänta till, ehm, jul! Celebrate Personality finns i handeln nu, det är fina nyanser faktiskt även om ingen riktigt sticker ut.

Vi börjar med en av de mer neutrala nyanserna, Depend – 7 day – Wise Women Say (nr 7134). På min flaska står det Knowledge, men jag kan tänka mig att namnen kanske ändrades efter att de skickades ut till influencers? På Depends hemsida står det iaf Wise Women Say så vi går på det. En taupe, beigelila nyans som ändå är rätt bärbar. Har för mig att jag hade detta på naglarna några dagar, det är en angenäm nyans.

2 lager, bra formula och pensel som alltid.

Vad tycker du?

  1. Gillar den här färgen! Ja julkollektionen… har redan köpt ett lack därifrån. är det inte liiiite tidigt att släppa den redan tänker jag…

Comments are closed.