caddilacquer-masterpiece-1

Varmt välkomna till veckans Gröna Onsdag! Sista arbetsveckan innan jag har 5 veckors semester, yikes vad jag längtar! Samma procedur som alltid den här veckan, lägg till din länk nedan via inLinkz om du har en härlig grön manikyr på tassarna idag! Gärna före 21 som vanligt så jag hinner få med sammanställningen!

Idag vill jag visa er ett lack jag fått av Martina i Födelsedagslack-gruppen! Cadillacquer – Masterpiece är ett grönt jellyish lack med glitter i rött, massor med olika storlekar som ni ser på bilderna nedan. Jag älskar lack med udda skimmer eller glitter, det här är galet roligt precis som de ska vara. Men kanske att jag borde ha lagt det på ett grönt lack och nöjt mig med ett lager. Jag vet inte, knepigt det där när det blir flera lager.

Här är det alltså tre lager, med topplack torkade det snabbt och jag behövde bara ett lager för att få ytan slät.

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna! Och glöm inte att vara med i dag!


English: Cadillacquer – Masterpiece, green with red glitter. Pretty cool!

caddilacquer-masterpiece-2caddilacquer-masterpiece-3caddilacquer-masterpiece-4caddilacquer-masterpiece-5caddilacquer-masterpiece-6

[inlinkz_linkup id=416837 mode=1]

 1. Skönt med semester snart! Jag ska jobba vecka till, innan mammaledigheten! Känns jätteskumt, men kul såklart :)
  Tycker din manikyr blev riktigt snygg, flera lager ger det ofta ett snyggt djup! Jag är med idag, men en gulgrön neon!

  • Spännande med mammaledighet! Hoppas det går bra allting =)
   Tack så mycket! Kul att se ditt lack, har ju samma på naglarna idag! Det är läckert!

  • Ja, det är riktigt läckert faktiskt! Älskar udda skimmer och glitter =)
   Kul att du var med!

 2. Coolt! Det är roligt med lite udda färgkombinationer!
  Nu är jag till slut med och visar den där gröna folien jag pratade om för ett tag sedan…

 3. Kul och läcker färgkombo! Hoppar med idag såklart, länk kommer när jag är hemma. Själv jobbar jag 4½ veckor till. Känns som en evighet…

 4. På första bilden var jag inte helt övertygad men det var snyggare på närbilderna! Gillar att det var sån härlig jelly så tycker inte du skulle lagt den över något annat. Jag är med idag med en turkos nail art :)

  • Du ser, makrot betalar sig redan! =) Kul att du gillade det tillslut!
   Och roligt att du var med, ljuvlig nailart!

  • Hehe, den referensen gick över huvudet på mig, men kanske är kopplat dit? Kul att du var med idag!

 5. Oj det var jobbigt att komma in till dej idag, har hållt på en bra stund. Men nu så.
  Kul lack, grönt och rött..hmm det har jag aldrig haft.

  • Jag vet :( Mitt webhotell är inte vettigt, ska byta efter semestern. Tack för att du fortsatte försöka!
   Kul att du var med! =)

 6. Åh det är superläcket det där lacket. Jag tyckte det var snyggt med lagren, gör att det ser lite tredimensionellt ut, blir lite djup i det. Skitsnyggt!

 7. Läckert!! Hänger på i nästan sista minuten, nja en halvtimma kvar till 21 är det visst :)
  Semester ja, den börjar även här på måndag ska bli uuuunderbart!!

Comments are closed.