glittergal-lightningridge+stonewashdenim-1

Slet igår med att få upp bilder för de kommande två veckorna, även om jag åker till Cypern på måndag nästa vecka så behöver det inte bli tyst här. Idag ska jag fortsätta med slitet…

Idag vill jag dock visa hur flakes ser ut på lacket jag visade igår, Glitter Gal – Lightning Ridge över Stone Wash Denim alltså. Lightning Ridge är alltså ett flakelack i en gul bas, men basen förändrar inte färgen det läggs över. Men effekten är rätt fin tycker jag, jag gillar flakes.

Här är det bara ett lager, som ni ser torkade det långsamt också. Fler lager hade säkert blivit intressant det också!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!


English: Glitter Gal – Lightning Ridge + Stone Wash Denim, flakes is pretty nice huh?

glittergal-lightningridge+stonewashdenim-2glittergal-lightningridge+stonewashdenim-3glittergal-lightningridge+stonewashdenim-4

Comments are closed.