Då är vi inne på raksträckan mot jul! Kul att du kom på besök idag, jag hoppas du tänker vara med på Grön Onsdag? Lägg till dig före 21.30 via inlinkz så jag lättare hittar dig – eller pinga mig på instagram!

Idag är det dags för ytterligare ett Depend. Jag har ju visat Season Sparkle-kollektionen hittills, men är det ett litet avsteg bara för att visa detta från Rough Glitter-kollektionen. Jag pratar såklart om Depend – Frosty Star (nummer 5034) som är en mild grön med lite frostinslag. Fin färg men jag är inte vän med ruffigheten. Tycker det är lite obehagligt, känns som allt fastnar i det.

Här är det två lager ovanpå ett annat grönt. Täcker bra på egen hand men formulan är ganska seg. Penseln blir lätt lite fladdrig eller oprecis, den är ju så full med gruset så är ju inte så smidigt.

Vad tycker du om detta? Gillar du sandlacken?


  1. Älskar färgen på ditt lack! Jag tycker sand lacken är helt okej, men det är lite som du säger, det känns lite ohygieniskt ibland. Jag är med idag, visar ett ”gammalt” china glaze :)

  2. Kanonfint lack tycker jag. Jag har inte tröttnat på sandkänslan, märkligt nog.

    Jag är med med ögon idag, hann inte hala fram ett grönt lack :)

Comments are closed.