image

Varmt välkomna till Veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas att du är med idag och visar ännu ett fantastiskt grönt lack? Om det är så att du inte har fler nya gröna lack – gör en nailart eller reprisera! Det är helt ok! Bara du känner att du är välkommen att vara med här! Lägg gärna till din länk före 21, använd knappen nedan för att göra det.

Idag visar jag ännu ett av Depends nya neon-gellack. Jag inser att jag inte har gjort ett nyhetsinlägg på dessa, får visa en sammanfattning av dem när jag visat alla. Dags för den mer grönaktiga nyansen av dem, förutom Yellow Neon som jag tyckte var illgrön. Depend – Turquoise Neon är turkos mot grön, absolut inte blå. Nyansen är inte särskilt neonig men är åtminstone inte så kalkig som mintiga neonlack brukar vara.

Här är det två lager, mycket bra formula för att vara ett gellack. Ibland har de varit lite väl sega och vallat sig, men detta var riktigt bra. Torkade snabbt höll jag på att skriva, haha, men jag menade nog att det torkade inte så matt som de andra. Heh, vanans makt.

Nå, vad tycker du om detta? Jag hade verkligen önskat mig en lite mer grön neon och en lite mer blå turkos. Tänk så vackert det hade varit.

Rösta ovan och ge mig gärna din åsikt bland kommentarerna. Och snälla, var med idag! =)

English: Depend – Turquoise Neon, gel polish with excellent formula.

imageimageimageimageimage

[inlinkz_linkup id=404904 mode=1]

  1. Jättefint sommarlack, turkos som drar mot grönt är alltid en hit för mig. =) Är såklart med idag, med ett lack för en helt annan årstid men bling kan man alltid ha ju! =)

    • Ja jag gjorde det, hemska utslag :( Undrar vad de reagerade på? Lite försiktighet krävs nog. Kul att du var med! =)

Comments are closed.