För ett tag sedan fick jag Depends sommarkollektion! Mums, vilken kollektion!

depend-kollektion

I år väljer Depend att satsa på pasteller. Ljuva härliga pasteller, med två undantag – en neonblå och en lila. I övrigt är alla nyanser mycket ljuva och har en väldigt crelly-ish formula. Jag tyckte faktiskt om dem allihopa, tom de rosa tilltalade mig med sina mjölkiga nyanser.

Jag har swatchat dem alla och ni ser dem nedan, vill ni se allihopa eller räcker det såhär? Som ni ser försökte jag fota på samma sätt – HUR SJUTTON GÖR NI? Helt omöjligt att få det likadant! Dessutom var det omväxlande sol och mulet, men jag tror att färgerna är rätt ändå. Och ja, oljan är till för att det skulle torka fortare…

Nå, helt klart en kollektion i min smak!

Tyvärr fick jag inte glitterlacket 401.

depend-402depend-403depend-404depend-405

402 – en greige nyans, rätt fin faktiskt men blir nog mer spännande med glitter över eller nailart.
403 – ooh, en blå neon (nästan)! Lysande blå, otroligt fin!
404 – meh-blå.
405 – mjölkblå, tilltalade mig desto mer.

 

depend-406depend-407depend-408depend-409

406 – en nästan grön pastell, fin nyans!
407 – rosa, rätt vanlig rosa.
408 – aprikosrosa, ganska härlig faktiskt! Gillar denna!
409 – mjölkrosa, även denna gillar jag! Gillar mjölkiga nyanser!

 

depend-410depend-411depend-412depend-413

410 – lavendellila, kanske lite mer skir och mjölkig så hade den träffat rätt.
411 – orangeröd typ, härlig nyans!
412 – blå som går mot lila, helt ok ändå.
413 – bam-lila! Härlig nyans!

 

 

Comments are closed.