nubar-icedlicorice-1

Sköna lördag, jag hoppas jag ligger i en rabatt och fotar insekter just nu och inte på rygg i soffan framför Netflix…

Nåja, dags för ett lack som jag inte använt trots att jag så desperat ville ha det. Nubar – Iced Licorice finns inte på svenska Nailshop av någon anledning, jag såg det för kanske 1,5 år sedan på Nubars amerikanska sida och bara måste ha det! Blev hemklickat från eBay till slut, men sedan hamnade det i en låda och sjönk ihop. Iced Licorice, ett lila lack med guldskimmer i solen, i skugga syns det lila mer och skimret är mer metalliskt. Det är en ganska smutsig nyans, väldigt vackert. Det här lacket ingår i Nubars permanenta kollektion, tyvärr vet jag inte vilket år det kom eller om det fortfarande går att få tag i.

Här är det tre lager, ett ganska skirt lack men med ett vackert resultat. Torkade snabbt och var extremt bra formula som alltid med Nubar.

Jag är mycket förtjust i detta! Jag älskar ju lakrits dessutom så väldigt passande (även om namnet är missvisande… )

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Nubar – Iced Licorice, dirty purple with gold shimmer. Beautiful! 

nubar-icedlicorice-2nubar-icedlicorice-3nubar-icedlicorice-4nubar-icedlicorice-5nubar-icedlicorice-6

  1. Det där har jag också. Blev förälskad i det för några år sedan men har inte sett många swatches på det. Det är verkligen fint. Det borde få komma fram igen. :)

Comments are closed.