united-in-green-logoDet är fredag och därmed holofredag! Tro det eller ej, men just nu har jag inga mer holos att visa er. Framförallt inga gröna. Därför tänkte jag istället visa er sex av de gröna hololack jag visat senaste året, lite som en best of! Under bilderna hittar ni länkar till varje inlägg. Eller ja, inte best of, snarare bara de 6 jag hittar nu när jag kollar bloggen lite snabbt.

Holofredag firas som vanligt hos Kerstin, besök henne! Och glöm nu inte bort att vi fram till söndag kör United in Green här på Vacker & Underbar och på en massa andra bloggar. Om du vill ha en egen inLinkz på din blogg hittar du en fil med koder här. Bara att kopiera och lägga in i ditt html-läge för din blogg.

Själv ska jag i eftermiddag göra något som forskarna bevisat hjälper mot depressioner – motionera. Om så i väldigt liten skala koncentrerad till mitt knä.

glittergal-lizardbelly-9glittergal-tealgreen-1colorclub-kismet-1fnug-fantastica-1butterlondon-fishwife-2enchantedpolish-olivetheotherreindeer-2

  1. Glitter Gal – Lizard Belly
  2. Glitter Gal – Teal Green
  3. Color Club – Kismet
  4. FNUG – Fantastica
  5. Butter LONDON – Fishwife
  6. Enchanted Polish – Olive The Other Reindeer

 

Visar du också holo idag eller är du bara grön rent allmänt? Lägg till din bild här nedan!

Comments are closed.