bbcouture-manbug-1

Så var det måndag igen, jag mår inte alls bra idag så kommer eventuellt gå tillbaka till soffan efter det här inlägget. Blir skönt när Anders kommer hem i kväll igen. Men måndag innebär också Blå Måndag, besök Tove idag för fler blå deltagare (nu med inLinkz!).

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett fint lack i den turkosa skalan som Malin valde åt mig. BB Couture – Man Bug kommer från Ladybug kollektionen från 2010, det är den enda jag har från den kollektionen eftersom den i övrigt mest innehåller rosa lack. Märkligt förresten att Man Bug kommer från Ladybug? Jaja, konstiga lacknamn är inte min grej att diskutera.

Man Bug är en sån där underbart turkos nyans som jag bara älskar. Möjligt att den går mer mot grönt än blått, men det får Tove stå ut med idag! Men detta är mycket skirt, jag testade det på egen hand först och nånstans vid 5e lagret gav jag upp. Så här har jag lagt det ovanpå ljust grå Urban Look från FNUG. Då räckte det med tre lager och blev ett bra resultat.

Torkade ju lite långsamt förstås, men jag hade det på mig under flera dagar ändå. Jag gillar verkligen såna här nyanser! Glittret i detta är väldigt fint också.

Vad tycker du om detta? Rösta gärna ovan och ge mig din åsikt i kommentarerna!

bbcouture-manbug-2bbcouture-manbug-3bbcouture-manbug-4bbcouture-manbug-5bbcouture-manbug-6bbcouture-manbug-7

Comments are closed.