tors-0506-1

Här kommer förra torsdagens mejk, hann (orkade) inte visa den förra veckan så ni får den nu. Anledningen till att jag inte bara struntar i den är för att jag använt nästan samtliga av Kicks nya produkter i mejken. Vi tar en titt!

kicks-1kicks-2

Detta är utskicket jag fick för några veckor sedan, två nya primers – Hydrating Primer och Blur Primer (på bilderna använder jag Blur Primer), en BB Cream i färgen medium, en ny eyeliner med lite bredare spets, tjock lättpenna i en härligt orange nyans samt en bakad ögonskugga. Jag har alltså använt samtliga dessa produkter och var i stort sett mycket nöjd med täckningen av BB Creamen. Den blev lite blank och fick därför mattas ner med BareMinerals Ready Translucent Veil, men höll bra under dagen. En sak som jag glömde fota märkte jag var Kicks EyeBrow Trio i nyansen Blonde. Helt ok även om jag inte är så bra på att använda pensel för att fylla i ögonbrynen.

Mascara från Clinique och rouget Apolosophy.

Vad tycker ni om Kicks nya produkter?

Jag gillade Blur Primern, behövde den verkligen just denna morgon även om den kanske inte hjälpte till 100%. Ögonskuggan var naturligtvis alldeles för mesig och eyelinern var lite svår att hantera (ovan). Läppennan Kicks Colour Twist i färgen Tangerine var rätt mysig, det förstärkte mina torrflagor på läpparna men höll ganska länge men kändes ganska torr. Men färgen var somrig och härlig.

Jag applåderar Kicks arbete att utveckla nya produkter! Det är kul att ett så pass lättillgängligt och billigt märke ändå har så pass brett produktsortiment. Jag har sett att dessa finns i butik redan och på Kicks.se.

English: Last weeks makeup, with products from Kicks. 

tors-0506-2tors-0506-3

Produktlista

Hud
Primer: Kicks Blur Primer
Foundation: Kicks BB Cream – Medium
Puder: BareMinerals Ready Mineral Veil – Light
Rouge: H&M Coral Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Kicks Baked Eyeshadow
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Eyeliner: Kicks Eye Wand
Ögonbryn: Kicks EyeBrow Trio

Läppar: Kicks Colour Twist Tangerine

Attityd: Helt ok, det blir en bra dag idag! :D

Comments are closed.