23 april, 2024

Holofredag: Catherine Arley – 805

catherinearley-805-1

Äntligen fredag! Vi har Nadinehelg den här helgen, vilket inte alls började bra. Signalfel utanför Kil så de kom hem kl 3 inatt, efter en lång bussfärd. Stackars unge, men hon verkar lika glad och pigg som alltid. Anders däremot… *vrak*

Men det är skönt med fredag, får se vad vi orkar med om något. Under tiden kan ni ju besöka Kerstin för fler holos, de kanske gör oss alla lite piggare!

Idag vill jag visa er ännu ett lack som inte riktigt får visas rättvist. Det är ju ingen sol idag så ni får lita på blixtbilderna. Valet föll idag på Catherine Arley – 805, ett byteslack som blivit liggande tills nu. Det var Helena på Lacky Corner som bytte med mig, hon fick Butter London The Black Knight och jag fick detta plus Catherine Arley 667. Ni kan se Helenas bilder av 805 här! =)

Nåja, här är det två lager och det täckte förvånasvärt bra redan på ett. Bra pigmenterad formula utan att vara tjock och det torkade också riktigt snabbt även utan topplack. Lätt att få snygg runt kanterna också. Ett ganska svart lack och det brukar ju inte gå ihop med holo.

Fint lack iaf även om det inte var det finaste jag nånsin haft på tassarna!

Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar! =)

English: Catherine Arley – 805, a black holoish polish. No sun today, flash photos will have to do.

catherinearley-805-2catherinearley-805-3catherinearley-805-7catherinearley-805-4catherinearley-805-5catherinearley-805-6

4 tankar på “Holofredag: Catherine Arley – 805

  1. Kul att se! Måste dock säga att jag föredrar JAde när det gäller svart holo.

    Vilken himla jobbig start på helgen, hoppas att resten blivit bättre :)

Kommentarer är stängda.