fre-0210-2fre-0210-1Herregud, jag avskyr att gå upp på fredagarna! Jag är så trött och sliten efter torsdagens jobb och det är liksom så mycket skönare i sängen! Dessutom är det riktigt kallt om mornarna nu… Men det var bara att gå upp, komma på en schysst mejk och sedan trycka i sig lite frukost! Jag ska strax lämna tillbaka skåpbilen och sedan ta mig hem och bara slöa framför teven resten av kvällen.

Jag tog förresten ett bad igår då jag kom hem, genomfrusen. Jag testade badsaltet från Family Fresh och det luktade verkligen hur gott som helst och skummet hängde kvar under hela badet. Dock blev jag väldigt torr över hela kroppen, så kanske ska man använda den andra istället?

Dagens är iaf en rosabrun variant. Jag grundade med Dignity och därefter en matt brun skugga från Mine upp till globlinjen. Därefter Mac-pigmentet Fuschia i den inre ögonvrån. I den yttre Night Soul som jag sedan blendade ihop med den rosa. Upp mot ögonbrynet, Vanilla Sky från TINte, som jag suddade ut de skarpa linjerna med, med en stor borste.  Svart gelliner från Face.

fre-0210-3fre-0210-4fre-0210-5

Comments are closed.