tors-0110-1tors-0110-2Idag var det ut i regnet igen. Tråååååk, plus att det var hemskt att gå ut i mörkret vid 7 imorse. Kan det bli vintertid snart eller? Vi började dagen med chaufförsmöte med en massa kaffe och mackor, men jag är hemskt sömnig iaf. Vi fick förresten en jättefin kokbok i present på mötet, med en massa fina recept baserad på ekogrönt.

Dagens är en fin sotning i grönt och grått. Jag började med att grunda med Dignity från Face, därefter en svart matt skugga från Face upp till globlinjen. I den inre ögonvrån, Mac-pigmentet Golders Green och i den yttre Softwash Grey. Jag blendade ihop dem på mitten och suddade uppåt med en ljust beige skugga. Svart gelliner från face, svart mascara från Mus.

Känns fint att gå omkring i arbetarkläder och se snygg ut =)

tors-0110-3tors-0110-4tors-0110-5

 1. Hej!

  Jag har en liten fråga till dig, har följt din blogg länge och tycker den är jätte bra!
  För ett tag sedan läste jag att du har börjat ät B5 och jag tycker verkligen att du har fått jätte fin hy!
  Jag har också lite problem med min hy men har typ bara vita pormaskar, inte så jätte många kanske men för mig är det ändå ett problem och och ofta klämmer jag på dem å då blir de till finnar… Så nu undrar jag om du har haft vita pormaskar och om dessa också har försvunnit med B5 eller om du hade problem med finnar och svarta pormaskar som har blivit bättre?
  Hoppas det är okej att jag frågar!!
  Tack för en bra blogg =) Kram Malin

  • Malin: Tack så mycket, kul att du gillar min blogg!
   Med vita pormaskar, menar du vita poppers? Jag har allt, fast i mindre mängd. Pormaskar, vita poppers, inflammationer under huden… B5 hjälpte mot allt det, utom pormaskar som fortfarande förkommer. Men annars har hela huden i ansiktet generell blivit mycket bättre! Så har du problem rekommenderar jag dig att testa B5 någon månad eller två och testa på egen hand.

 2. Jag menar vita pormaskar som går att klämma ganska lätt, har aldrig hört att det kallas poppers men det kanske det gör =)
  Okej, bra att veta! Kul att det har funkat för dig! Jag kanske också testar! Ha det bra!

Comments are closed.