Satt uppe sent igår, har en liten kris i Nailmail som tog mycket energi igår. Förhoppningsvis kommer det lösa sig på ett bra sätt. Sov sedan länge innan vi gick till banken för att ordna med e-legitimation. Handelsbanken måste vara Sveriges mest tillmötesgående bank!

Tog mig tid att göra en ordentlig och noggrann mejk idag! Grundade med UDPP, på hela den rörliga delen av ögonlocket har jag den svarta Black från Face. Ovanpå den Mac-pigmentet Violet, lite glitter men inte så det störde. Lila pennan Lust från Urban Decay för att förstärka hörnet. På den inre slemhinnan tog jag lite av den lila Metal Shake som jag fick från BlackOnyx för att skapa en liten effekt. Tror inte det syns på bilden dock.

  1. Hoppas det inte är någon allvarlig kris, utan att det löser sig för dig!

    Älskar hela idén med Nailmail och ser fram emot att utöka min nagellackssamling med många roliga märken tack vare dig :-D

  2. Tack så mycket!
    Än är det inte löst, men närmare besked kommer senast tisdag. Jag har en plan B iaf =)

Comments are closed.