fre-1812-1Så här såg mitt hår ut i morse när jag vakna! Synd att jag hade mössa på mig hela dagen sen, blev lite plattare. Ingen bra dag idag som sagt, böter och en väldigt ond röv. Men nu är jag ledig i två veckor, yeeeeeeeeeees!

Dagens är med skuggor från High Pearl Eyeshadow Collection från Viva La Diva. Måste ju testa dem alla! Jag gillar dem hittills iaf, även om färgen blir mer eller mindre intensiv beroende på underlaget.

fre-1812-2Idag har jag använt de gröna skuggorna vid nr 1, den ljusare gröna i den inre ögonvrån och den olivgröna i den  yttre. Under ögat den blå skuggan märkt med nr 2. Den ljusa skuggan vid nr 3 använde jag som highlighter upp mot ögonbrynet. Svart gelliner från Face och mascara från Blinc, läppglans från H&M och rouge från L’ oreal.

fre-1812-4fre-1812-3

Idag kom mina Mad-liners förresten! Hurra!

  1. Väldigt snyggt! Du passar i pasteller också, även om jag ju alltid uppmuntrar till dramatiska sotningar. Kul med omväxling och, som sagt, du passar i båda!

    trist att dagen blev så dålig. Jag hade inte heller en lysande dag igår, var hemma och sjuk. Lite febrig och hängig. Typiskt va, speciellt som jag var rejält sjuk förra månaden. Varför? Jag hatar karensdagar och jag gillar faktiskt mitt jobb. :(

    Hoppas svanskotan är på bättre humör idag så du slipper ha ont alla fall. Trevlig semester!

Comments are closed.