26 april, 2024
Okategoriserade

Manlig grooming

Bild tecknad av Johan Wanloo
Bild tecknad av Johan Wanloo

Visste ni att grooming numera är förbjudet? Då naturligtvis varianten där män raggar på småtjejer på nätet, den typen av grooming alltså. Tyvärr verkar en hel del män tro att det också gäller den egna groomingen, dvs omhändertagandet av sin egen person!

Usch så mycket äckliga karlar det finns!

dodskallenyOk, långt hår kan vara snyggt på karlar, men när du passerat 40 och ditt hår inte längre är långt och blankt; klipp dig! Det är så äckligt att stå bakom någon i kassakön som har långt, slitet, otvättat och äckligt hår! Som dessutom är stripigt och börjar bli grått. Usch!

dodskallenyKarlar som inte tar hand om sina äckliga spruckna och vidriga hälar och sedan envisas med att gå omkring i sandaler. Usch, så vidrigt! Gå och få pedikyr för sjutton!

dodskallenyKarlar som går omkring med stora sår i ansiktet eller bara är allmänt äckliga och tror att skönheten sitter på insidan. Usch, get a grip!

dodskallenyKarlar som går omkring i urtvättade t-shirts med magen hängande långt över bältet och sedan tror äger världen, blää!

Nej tjejer, nu är det dags att vi börjar ställa krav på gubbarna omkring oss! Acceptera inte att din karl går omkring och ser äcklig ut! Och har han ingen tjej som säger ifrån; konstigt hörru!!

En tanke på “Manlig grooming

Kommentarer är stängda.