fre-1809-1fre--1809Åhh, jag är så mätt! Just tryckt i mig en kebabrulle, gott men ååååh så mätt jag är…

Kom hem för en dryg timme sen, blev en lång sen dag idag. Jag är riktigt sliten nu, men nu är det äntligen helg! Har fått ett nytt minne på 32 Gb (som jag ALDRIG kommer lyckas fylla!) samt ett nytt objektiv från Tamron, AF 70-300 mm, så det blir nog en del fotande i helgen hoppas jag. Annars blir det mest sova – för några lack har inte dykt upp ännu! Trist att det blir så försenat, men det är iaf inte ett halvår sent *host*

fre-1809-2Dagens är på en grund av Dignity, därefter tre olika Mac-pigment. Först i den inre ögonvrån Soft Greywash, eller heter den Grey Softwash? Ah, strunt samma. Det är en blågrå skugga iaf. Över den pigmentet Blue, en mer klarblå skugga fram till mitten av ögonlocket. I den yttre ögonvrån och under ögat pigmentet Teal som jag också suddade ihop med de blå. Tyvärr syns det absolut ingenting av det blå på bilderna, men det syntes irl iaf.

fre-1809-3fre-1809-5fre-1809-4

Comments are closed.