Jag passade på att köpa nya sminkställ från Muji när jag passerade Åhléns igår. Muji finns inte här istan, men jag har sett på nätet att de hade grejer som jag visste skulle passa bra på mitt sminkbord.

Så det blev ett pennställ med mindre fack undertill, samt en låda med låg kant för annat jox. Hade kanske tänkt mig att den större lådan skulle vara delad också, men kanske såg fel. Jaja, den kommer bli bra till mina puderdosor och mineralburkar.

På lördag ska jag städa mitt sminkbord, sätta dit vit vaxduk och placera in alla penslar och pennor osv i mina nya Mujis!

Okategoriserade
  1. Muji har så mycket fiffiga grejer till sminkbordet och jag har massor av lådor från dem. Det där pennstället har jag däremot aldrig sett och det skulle vara perfekt för mina penslar/ögonpennor. Tack för tipset!

  2. Tina: Vad bra! :D

    Honi: Webshop? Var? Hittade bara Åhlens sida!

    Viola: Minst lika kul är det att planera organiseringen! Sedan är det inte lika kul när allt bara stökar ihop sig igen…

Comments are closed.