layla-limoncello-2

Så var det onsdag igen och vi vet ju vad det betyder? Grön Onsdag! Hurra för denna eminenta dag mitt i veckan!  Är du med i denna temadag? Skriv en kommentar så jag hittar dig, vare sig du är med via din egen blogg, på twitter eller instagram.

Idag vill jag visa er ett av de lack som faktiskt ingår som vinst i min stora 150-följare-tävling (öppen till fredag! MISSA INTE!)! Layla – Limoncello Softouch, som vi kanske kan argumentera för är mer gult än grönt men det låtsas vi inte om just nu ;-) Limoncello är ju en citronbaserad dryck, men jag tycker detta är mer grönt än gult. Softouch kanske du undrar vad det innebär? Jadu, jag märkte ingen större skillnad på vanligt skimmerlack, men jag kan tänka mig att det är extremt finmalt glitter i denna som ger en slät yta istället för en gnottrig som det gärna blir på glitter.

imageEn av deltagarna i min tävling skrev att jag inte hade mycket nailart på bloggen, well det beror helt på att jag är så fantasilös och dålig på nailart! Men jag hittade ett set på H&M med olika filofrukter och då blev jag sugen på att matcha med det här lacket. Det fick bli en limeskiva och en jordgubbe, inte det snyggaste och bästa men lite roligt iaf. Det är ju inte lätt direkt att pilla med såna här filodekaler, så pysslig är jag ju tyvärr inte!

Men jag gillar det här lacket, det lyser utan att vara neon och eftersom det är skimmer i det blir det ett djup. Tre lager använde jag för att täcka helt och det torkade lite segt tyvärr. Jag ber om ursäkt för att bilderna är så dåliga! Hade otur med solen och filojordgubben som trillade av och alla katthår… Ja ni vet…

Vad tycker du om det här och är du med idag?

Förresten, Vacker & Underbar finns nu också på Facebook! Bli gärna ett fan där!

layla-limoncello-1layla-limoncello-3layla-limoncello-6layla-limoncello-4layla-limoncello-5

Deltagare denna Gröna Onsdag

 • Lista kommer i eget inlägg i kväll
 1. Haha, katthår i nagellacket ja … det är så irriterande. Helt plötsligt kommer de från ingenstans … eller ja, nåja. Det där lacket var läckert, så snyggt med gulgrönt. Och jag är säker på att det inte skulle funka på mig, men det är så snyggt på andra.

  Jag är med idag, som grön tonårshäxa. ;-)

  • @Camilla, Ja, oftast har jag tvättat händerna eller nåt innan jag fotar och då har de fastnat på handduken eller nåt… Birmahår är så himla flygiga dessutom, fastnar i allt!

   Kul att du gillar det och roligt att du är med! =)

 2. Fint lack :-) Jag är ytterst svag för limegrönt ,eller vad vi ska kalla det…. jag är med idag, med ett riktigt neonlack denna gång!

 3. Jag är med! :)

  Jag gillar lime-lack skarpt! Jag kan bara inte bestämma mig för om jag passar i det själv :P

 4. Men hallå där! Jag älskar det. Helt underbart och härligt och jag måste absolut ta mig till H&M och leta efter de söta små frukterna. :)

  Jag är med idag, såklart. ;)

 5. Åh vilket fantastiskt lack! Jag tycker absolut det räknas som grönt! Åtminstone till någon startar gul tisdag ;) Fimobitarna gör det ju riktigt somrigt.
  Jag är med idag och visar mera turkost grönt.

 6. Går det bra att vara med på grön onsdag fast man inte har en blogg? Finns bara på instagram… Har taggat grönonsdag där iaf :)

 7. Katthår överallt… I know the feeling! Snyggt, även om jag inte är helt förtjust i fimo. Jag är också med idag. :)

 8. Gillar verkligen detta gul-gröna glasflisiga! Påminner mig om frukt man kört i mixern, jag blir supersugen på fruktsallad och drinkar när jag ser det! Jag har äntligen postat bilder på Contrary – The Way I Am, kom förbi och kika!

Comments are closed.