Jag kommer till detta i ett senare läge, men jag måste skriva det nu innan jag glömmer det!

Om du ska starta ett nytt företag och är arbetslös idag och går på a-kassa: Gå direkt till arbetsförmedlingen och ansök om starta eget-bidrag innan du har startat och fixat org.nummer. De är stenhårda med det. Se till att du har detta bidrag innan du startar nånting för du riskerar att bli av med a-kassan om du startar eget.

Så sjukt är Sverige idag. Bara så du vet. Tyvärr kan du inte heller få starta eget-bidrag om du är under 25.

Okategoriserade
  1. Blev så jävla besviken när jag fick reda på att jag inte kunde få starta eget-bidrag.
    Hur går jag tillväga med alfakassan då? Kanske NFC vet? (jag ser dig som min personliga lilla guru :P)
    .-= » Saintbellas senaste inlägg: Vinst från Lackoholic. =-.

Comments are closed.