26 april, 2024

Dagens: lila med lugg

Satt uppe sent i natt som ni märkte, kom inte i säng förrän halv 4 eller så. Är riktigt skönt att sitta uppe och programmera mitt i natten. =)

Idag har jag varit en tur på stan, fruktansvärt tråkigt utan sällskap. Inget som egentligen lockar mig att köpa heller. Så jag gick till biblioteket och lånade lite chicklit som jag ska lägga mig i soffan och läsa alldeles strax. Lyssnade på Amy Winehouse under hela min tur på stan, jösses vad deprimerad och ensam jag kände mig…

lor-1901-2.jpg

lor-1901-3.jpg

Dagens består iaf av de två lila färgerna på Smokey Eyes paletten från H&M, dvs S och E. S som är den mörkare lila använde jag på den rörliga delen av ögonlocket och E som är den ljusare ovanpå. Blev inte riktigt nöjd med färgerna eller snarare intensiteten så jag tog lite Mauvement (heter den så? Orkar inte kolla) från MAC ovanpå. Har även den ljusare E under ögat.

lor-1901-1.jpgVad tycker ni om frissan nu då? Produkterna jag köpte är jättebra, tror nog mitt hår kommer må bättre snart igen. Plattade bara lite i luggen och på sidorna, får nog vara försiktigt med värme framöver. Jag är nöjd iaf, även om mitt hår alltid ser väldigt hackigt ut när man ska försöka få till en rak linje…Dessutom ser jag grymt fånig ut på bilden, men det var den enda där man ser håret tydligt. Jag är ingen fotomodell direkt…

7 tankar på “Dagens: lila med lugg

  1. Jag har varit sugen på lugg ganska länge, var ju toppensnyggt på dig! Paletten var bra sa du? Kul, packade precis upp min =)

  2. Tack Be’a’uty! Jodå, det är bra, men har du en krämskugga under så blir det bättre tryck i dom.

  3. Ja, primer är ett måste på nästan alla ögonskuggor. Jag har så fet hud så de skulle rinna bort annars.
    Tack sminkan!! =)

Kommentarer är stängda.