26 april, 2024

Dagens: Mineralfrenzy

Jag utlovade ju mer information om Queens & Shadows! Queens & Shadows är ett sminkmärke som fokuserar på prisvärda produkter av hög kvalitet. I sortimentet finns ögonskuggor gjorda enbart på naturliga mineraler, utan talk och andra tillsatser. Alla skuggor är handgjorda och testas inte på djur.

man-1910-3man-1910-4Stina var vänlig nog att sponsra Nailmails senaste utskick med OPI, med en skugga till varje order! Så de som får ett paket imorgon kommer också få en liten present förutom lacket. De får antingen skuggan Kelly, Jill eller Ellen. Om du blir nyfiken på Queens & Shadows får du också 10% rabatt på hela sortimentet om du anger ”Nailmail” i webshoppen.

Här har jag först grundat med Dignity, därefter Kellyl i den inre ögonvrån och därefter Jill i den yttre och upp mot globlinjen. Svart eyeliner från Face och mascara från Lancome. Läppstiftet är Cover Girl tror jag, Plum Shine heter det iaf. Har en massa flagiga sår i ansiktet just nu, men de är iaf på väg att läka.

man-1910-1man-1910-2

10 tankar på “Dagens: Mineralfrenzy

  1. Åh, det låter ju inte så tokigt. Alltid kul med nya mineralmärken, särskilt om det är svenska tjejer som driver dem!

  2. BTW, attans att du tänker ha fritt val på Nubar, Karin! Mitt favvomärke alla kategorier. Blir nog dyrt…men vad kan jag göra? Jag har BEGÄR!!! :)

  3. Tack å bock! Supernajsigt med bonussaker. Du är bäst Karin! Hoppas hoppas hoppas ett paket är i min bervlåda när jag kommer hem…

  4. Hej! Vill också tacka för min ögonskugga (och nagellack såklart!) blev väldigt glad, det var ett generöst prov! :D

Kommentarer är stängda.