zoya-kotori-1

Så var det måndag igen, dags för Blå Måndag således! Linda är ju fortfarande på semester och det är därför Tove på Nailme som har hand om denna temadag. Förutom detta inlägg måste jag idag jobba på allvar med släppet av Zoya på torsdag samt nya numret av Nailmailbladet! Lämpligt att jag då visar Zoya idag, eller hur?

Zoya Kotori var ett av lacken som kom i de allra första utskicken från Nailmail, när vi bara hade tre paket och inte fritt val. Kotori ingick i Edgypaketet tror jag, jag har inte använt eller swatchat det sedan dess (2009) så det var väl på tiden? Kotori är riktigt skirt, så det gör sig bäst ovanpå ett annat lack. Om jag inte har helt fel har jag lagt detta ovanpå Rescue Beauty Lounge Dead Calm, som är ett mörkblått krämlack. Det är därför tre lager jag använt här för att få det täckande.

Effekten är underbar dock, jag gillar verkligen det här lacket! Det är fortfarande en av mina starkaste minnen från hela den här tiden med Nailmail. Jag gillar att det är en ganska mörkt blå nyans men som ändå har ett sådant djup i sig. Naturligtvis är det lite rinnigt eftersom det är så tunt, men som ni ser är det inga större problem att få snygga kanter.

Köp den här nu när det är Zoya under augusti. Jag tror inte du kommer ångra dig! Eller vad tycker du om detta?

zoya-kotori-2zoya-kotori-3zoya-kotori-4zoya-kotori-5zoya-kotori-6

  1. Jag har detta hemma, men inte kommit mig för att testa det… Dock blev jag lite sugen nu! Kanske skall testa att lägga över svart, eller ett lila skimmer?

  2. Åh så fint! Några Zoya måste man väl unna sig som lite kickstart inför hösten, eller? Detta kan nog bli ett av de utvalda!

Comments are closed.